Werken bij

Gastouder worden

Wil jij gastouder worden?

Als gastouder verzorg je kleinschalige, professionele opvang aan kinderen van 0-12 jaar bij jou thuis of bij het gezin in huis. Soms ook in de weekenden of ’s avonds. Dat biedt ouders veel flexibiliteit.

Als ZZP’er word je bemiddeld door het gastouderbureau van Spring. Op basis van jouw wensen zoeken wij naar een geschikt gezin. Voor opvang bij jou thuis of bij het gezin in huis. Bij opvang bij het gezin in huis kan er sprake zijn van een aantal neventaken, maar hierin voer jij de regie! In overleg met het gezin bepaal jij een vast uurloon per uur. Een bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau van Spring adviseert en ondersteunt jou als zelfstandige.

Jouw vaste contactpersoon verzorgt de contractuele, administratieve en financiële zaken rondom de bemiddeling. Om ervoor te zorgen dat je als gastouder voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen, maar ook aan onze kwaliteitseisen, verzorgen wij diverse scholingsactiviteiten, kinder-EHBO, risico-inventarisatie en thema-avonden. Indien gewenst bieden we o.a. ook pedagogische ondersteuning en hulp bij de promotie van jouw diensten als gastouder. Jij staat er niet alleen voor!

Wil jij gastouder worden en heb je minimaal een MBO niv. 2 opleiding in zorg en welzijn? Kijk dan bij de actuele vacatures.

Op de reguliere website van Spring Kinderopvang vind je nog meer informatie over gastouder zijn bij Spring: hoe werkt het, ondersteuning, eisen aan gastouders en financiële informatie.