Werken bij

Opleiding en ontwikkeling

Gun jezelf flow in je werk!

Als kinderopvangorganisatie willen we niet alleen kinderen stimuleren in hun ontwikkeling, maar ook het beste in onze medewerkers naar boven halen. Want als je de ruimte krijgt om te groeien, doe je je werk met plezier. En dat zorgt voor het verschil tussen ‘gewoon je werk doen’ en ‘het beste uit jezelf en de kinderen halen’.

Niet voor niets zeggen we ‘gun jezelf flow in je werk’; inspiratie, werkplezier, gewoon lekker bezig zijn. We bieden verschillende mogelijkheden en faciliteiten die jou helpen jouw ‘flow’ te vinden en jezelf te ontwikkelen. Maak er gebruik van!

Welkom bij Spring!

Om fijne ‘eerste stapjes’ binnen Spring te zetten, neem je deel aan ons introductieprogramma. Dit programma bestaat onder andere uit een introductie-app. Zo leer je al voor jouw start onze organisatie kennen. Het introductieprogramma is ontwikkeld door onze eigen medewerkers. Voor een warm welkom!

Ontwikkelgesprek

Jij staat aan het roer van jouw eigen ontwikkeling. Natuurlijk hoef je het niet alleen te doen. Jouw leidinggevende, collega’s en het Servicebureau staan voor je klaar. Zo voer je o.a. ontwikkelgesprekken met je leidinggevende om te bepalen waar jij staat in jouw professionele ontwikkeling en waar je in wilt groeien.

Spring Kinderopvang

Carrièrepad

Hoe zie jij jouw carrière voor je? Word jij gelukkig van het werken als pedagogisch medewerker binnen de verschillende disciplines en op verschillende locaties? Of wil je graag een stap zetten richting een leidinggevende of coachende functie of wellicht naar een functie op het Servicebureau? We bespreken graag met jou de mogelijkheden en denken mee in jouw ontwikkeling.

Spring Kinderopvang

Spring Academie

Onze Spring Academie bestaat onder andere uit een online leeromgeving. Bijvoorbeeld om je snel wegwijs te maken in het gebruik van systemen op de groep. Daarnaast hebben we eigen trainers in huis die jou graag scholen in o.a. wettelijke kwalificaties zoals VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie). Je kunt deelnemen aan trainingen, zoals het werken met baby’s, observeren met de KIJK!-methode en BHV/EHBO. Daarnaast is het mogelijk om trainingen en workshops op het gebied van pedagogiek en teamontwikkeling te volgen. Graag komen we tegemoet aan jouw persoonlijke ontwikkelbehoeften.

En beschik jij over een uniek talent dat je graag wilt delen met collega’s, dan bekijken we graag met jou de mogelijkheden hiervoor.

Inspiratiesessies

Vanuit de Spring Academie organiseren we ook inspiratiesessies voor al onze medewerkers. Unieke en inspirerende sessies waarbij jij centraal staat en er ruimte is om verder te denken dan de dagelijkse zaken. Even letterlijk van je werkplek af, geïnspireerd raken in bijvoorbeeld een bosrijke omgeving en leren van elkaar, ervaringen en uitdagingen delen met collega’s. Hiervoor nodigen wij ook experts van buitenaf uit.