Werken bij

Waarom Spring?

Jij staat centraal!

Zo investeren we graag in je persoonlijke groei en ontwikkeling, krijg je kansen om te leren en mag je fouten maken. We geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, want dan doe je je werk met plezier. Je durft te zijn wie je bent en te laten zien wat je kunt. Wij hebben waardering voor wat je doet. Je allergrootste fans? Dat zijn natuurlijk de kinderen!

Professionele organisatie

Ook al werk je op één of een paar locaties in de regio, je hebt een professionele organisatie achter je staan waar je op kunt rekenen en waar dingen goed geregeld zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van pedagogiek en kwaliteit, veiligheid en opleidingen. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om mee te denken. Over de ontwikkelingen op jouw locatie bijvoorbeeld of over pedagogische onderwerpen. We zijn laagdrempelig, open en -net als kinderen- altijd in beweging. Het allerbelangrijkste: we doen het sámen, want met z’n allen komen we verder.

Waardevol werk

Werken in de kinderopvang is het mooiste wat er is. Wat jij doet, doet ertoe. Jij stelt kinderen in staat om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je geeft ze zoveel mee voor later! En zit het een keer tegen, dan ben je dat snel weer vergeten door stralende glimlachjes, onverwachte knuffels en stoere high fives. Dit alles maakt jouw baan iedere dag méér dan de moeite waard. 

Prettige werkomgeving

Samen met jouw collega’s zorg je voor een omgeving waar kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Een fijne plek om te spelen en voor jou een inspirerende, warme werkplek met betrokken collega’s. Met oprechte aandacht en interesse in elkaar. Waar geen dag hetzelfde is. Met jouw team en met de kinderen maak je van iedere dag een feestje. Wie wil dat nou niet?

Leuke extra’s

Wij laten graag merken blij met jou te zijn! Dus doen we ons best om jou leuke extra’s te bieden. Spring op die schitterende nieuwe fiets naar het werk, ga voordelig fitnessen of bestel een tablet of telefoon met korting. Draag je een nieuwe collega aan, dan staat daar iets tegenover. Of doe gezellig mee aan een van de activiteiten van de personeelsvereniging.

We kunnen je nog wel meer vertellen, maar lees vooral ook de verhalen van een aantal toekomstige collega’s!