Werken bij

Stages/BBL

Spring biedt diverse stagemogelijkheden voor studenten. Stages om ervaring op te doen binnen de kinderopvang, BBL leer- en werktrajecten en stages op in de ondersteunende diensten op het Servicebureau.

Stage (MBO en HBO)

Volg je een opleiding in zorg en welzijn, dan vinden we het belangrijk dat je praktijkervaring op kunt doen en goede begeleiding krijgt. Daarom bieden we opleidingsinstituten praktijkleerplekken aan die ze aan hun studenten kunnen toewijzen. We werken onder meer samen met Gilde Opleidingen, ROC ter AA, Summacollege en ROC Nijmegen. Inschrijving voor of toewijzing van een 1e of 3e jaars stageplek gaat altijd in samenspraak met de opleider. Ben je student en op zoek naar een stageplek, informeer dan eerst bij jouw opleider welke mogelijkheden er zijn!

Spring Kinderopvang
Spring Kinderopvang

BBL leer- en werktraject

Droom je stiekem al langer van een baan in de kinderopvang, maar ontbreekt het juiste diploma nog? Met de juiste motivatie helpen we je graag verder. Wij bieden jou een leer- en werkplek aan en je krijgt één dag in de week theorie: het BBL leer- en werktraject. En niet onbelangrijk: wij betalen de opleiding en jouw salaris. Een mooie kans dus om jouw droom waar te maken!
Dit tweejarige traject verzorgen we in samenwerking met een externe opleider. Elk jaar is er plaats voor 15 BBL studenten. Aan het eind van het traject beschik je over een SPW niv.4 diploma. Op deze website kondigen we tijdig aan wanneer we weer van start gaan met een nieuw traject. Inclusief een link waarmee je kunt solliciteren om in aanmerking te komen voor deze opleiding.

Foto Lé Giesen

Snuffelstage of oriënterende stage

We begrijpen maar al te goed dat het belangrijk is om in de praktijk te ervaren wat een beroep inhoudt voordat je aan de bijbehorende studie begint. Voor een snuffelstage of oriënterende stage van minder dan 60 uur mag je direct contact opnemen met een locatie bij jou in de buurt. De manager van deze locatie kijkt met jou naar de mogelijkheden.

Stages Servicebureau

Ook op het Servicebureau in Boxmeer zijn er regelmatig stageplaatsen voor studenten met een specifieke opdracht vanuit de opleiding. Gerelateerd aan de kinderopvang of aan functies binnen het Servicebureau, zoals Facilitair management, HR, ICT, Communicatie en Marketing, Kwaliteit en pedagogiek. Interesse? Kijk dan bij de actuele vacatures.